1). TIRE : RUBBER::
A). fork : metal 
B). tree : wood 
C). glass : silica 
D). candle : wax 
E). pottery : clay 
2). NEEDLE:KNIT:: 
A). loom:weave 
B). soap:wash 
C). bed:sleep 
D). bait:fish 
E): match:fire 
3). DEPART:ABSCOND:: 
A). store : secrete 
B). close : occlude 
C). speak : harangue 
D). intervene : interfere 
E). cover : eclipse 
4). CURTAIN:STAGE:: 
A). lid : pan 
B). veil : face 
C). tarpaulin : car 
D). hair : head 
E). satchel : book 
5). HACKNEYED : ORIGINAL 
A). mature:juvenile 
B). trite:morbid 
C). withdrawn: reserved 
D). evasive: elusive 
E). derivative: traditional 
6). ALARM:TRIGGER::
A). prison:escape 
B). tunnel:dig 
C). criminal:corner 
D). fright:allay 
E). trap:spring 
7). ALCOVE: RECESS::
A). turret:chimney 
B). dome:roof 
C). column:entrance 
D). foyer:ballroom 
E). foundation:building 
8). REDOUBTABLE: AWE:: 
A). tart: pungency 
B). tacit: solitude 
C). despicable: contempt 
D). engrossing: obliviousness 
E). venerable: renown 
9). SKIRMISH: INSIGNIFICANCE:: 
A). revolution: democracy 
B). duel: formality 
C). feud: impartiality 
D). bout: sparring 
E). crusade: remoteness 
10). PLUCK: QUIT::
A). verve:flinch 
B). gall:skimp 
C). pride:grovel 
D). charm:smile 
E). poise:waver
TRY FOR THE CORRECT ANSWERS ..THE CORRECT ANSWERS WILL BE POSTED TOMORROW
 
Tuesday, April 8, 2008
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
 
1 comment:
very good
and thaanqs very much
Post a Comment